Geriausiai įvertinti Asus telefonai

Asus produkcija šiandien yra tikrai labai populiari. Vartotojai nusprendžia pasirinkti ne tik šio gamintojo kompiuterius, bet taip pat ir telefonus. Šiuo metu yra siūloma gana nemažas šių telefonų pasirinkimas, tad vartotojams neretai kyla klausimas, kokie Asus telefonai yra populiariausi ir įvertinti palankiausiai. Taigi, kurie modeliai galėtų geriausiai atitikti poreikius?

Asus ZenFone 2

Asus telefonaiŠis telefono modelis – tai estetikos ir funkcionalumo derinys. Norintiems išskirtinai patrauklaus, bet taip pat ir patrauklaus telefono Asus ZenFone 2 tikrai paliks puikų įspūdį. Šie Asus telefonai yra ypatingai plonas – jo storis siekia vos 3,5 mm, o 1280×720 raiškos ekranas užtikrina puikią vaizdo kokybę. Telefono ekranas nuo mechaninio poveikio apsaugotas specialiu Corning Gorilla Glass 4 stiklu, tad galite būti užtikrinti, kad telefonas bus tikrai labai atsparus. Keturių branduolių procesorius garantuoja sklandų įrenginio darbą, tad ir naršant apkrautuose puslapiuose neteks susidurti su telefono strigimu.

Skaityti straipsnį “Geriausiai įvertinti Asus telefonai” »

Kaip prisidurti prie algos

Jeigu esate jaunas žmogus, puikiai mokantis užsienio kalbą, tada vertimo paslauga gali leisti jums prisidurti prie algos. Šiais laikais labai populiaru yra būti laisvai samdomu darbuotoju, kai darbo krūvį ir tipą gali reguliuotis pats. Jeigu norite, galite būti vienu iš tų laisvai samdomų žmonių, kuriems papildomos vertimo paslaugos leidžia užsidirbti sumą pinigų. Kaip tokiu tapti, ir kokie tokio darbo pliusai bei minusai?

Kaip tapti laisvai samdomu vertėju

Vertimo paslaugaPirmiausiai, jeigu manote, kad vertimo paslaugos yra jums įkandamas dalykas, turite apie tai pranešti ir kitiems. Neslėpkite to, nes kitaip niekada neateis pas jus joks užsakovas. Taigi, pirmiausia papasakokite apie tai draugams ir pažįstamiems. Taip ir sakykite – norite versti ir jums reikia užsakovų. Gal kažką žinos ir suorganizuos. Geriausia, jeigu tai akcentuosite žmonėms, dirbantiems su leidyba, komunikacija, tarptautiniais santykiais susijusius darbus. Taip pat galite apie tai paskelbti ir socialiniame tinkle. Galite susikurti savo portfolio su darbų pavyzdžiais, kuriuos padarytumėte tam, kad būtų, ką parodyti. Kitas žingsnis – išsiųskite laiškus su savo CV įvairioms bendrovėms, kurios užsiima vertimais. Kitaip tariant, vertimų biurams. Tai jums leis apie save maksimaliai pranešti. Tik būtinai parašykite, kad norėtumėte ne darbo visą dieną, o būti laisvai samdomu darbuotoju. Tada jie turės tai omenyje ir jums galės suteikti prašomas darbo sąlygas. Kai tik ims megztis pirmieji darbiniai santykiai ir gausite užsakymą – išsiimkite individualios veiklos pažymą, kuri jums leis savo darbą atlikti legaliai. Žinokite, kokio dydžio mokesčius turite mokėti ir nuo kiekvienos gautos sumos pinigus persiveskite į kitą sąskaitą, skirtą mokesčiams kaupti. Taip jūs visada turėsite ir tam tikrą finansinę pagalvę, ir kartu taupysite mokesčiams skirtus pinigus.

Darbo privalumai

Skaityti straipsnį “Kaip prisidurti prie algos” »