Sulieknėjimo istorija

Dabar Povilui (vardas pakeistas) kasdieninis krosas, dviratis, baltymų kupinas maistas, kokteiliai, kurių pagrindas yra amino rūgštys, sporto klubas ir sveikas bei gražus kūnas atrodo įprasta kasdienybė. Tačiau dar prieš metus šis neatpažįstamai pasikeitęs jaunuolis atrodė visai kitaip, o jo gyvenimo būdo nebūtų įmanoma sulyginti su dabartiniu.

Sofos pagalvėlė

Liekniekite paprastaiPovilas pats juokaudamas sako, kad jo ankstesnis gyvenimas buvo tarsi buvimas „sofos pagalvėle“. „Ką aš veikdavau? Gulėdavau ant sofos, prisipirkęs alaus, traškučių, ir žaisdavau kompiuterinius žaidimus. Kartais netgi žiūrėdavau televizorių, kas dabar šiais laikais yra visai nepopuliaru. Tapau sofos pagalvėle, net nežinau, nepastebėjau, kaip ir kada. Bet tapau toks tinginys, kad net tingėdavau išnešti šiukšlių maišą į konteinerį. Niekam nelinkėčiau tapti tokiu, koks aš, nes tai varo ir patį į depresiją, ir aplinkinius tikrai nervina gyventi su tokiu kolega.

Vieną dieną viskas ėmė keistis, kai įsimylėjau. Mano aplinkoje atsirado tokia mergina, dėl kurios norėjosi padaryti viską. Aš iškart supratau, kad ji nekreips į mane dėmesio, kai esu toks fiziškai nepatrauklus, kai man kabo didelis pilvas, kai negaliu apie save papasakoti tokių dalykų, kokie ją galbūt sužavėtų. Taigi, ėmiau šiek tiek keisti savo gyvenimo būdą. Kurgi, šiek tiek. Susiplanavau atsikratyti 15 kilogramų ir tapti raumeningu gražuoliu. Svajonių merginos, deja, negavau, tačiau bent jau pasiekiau norėto rezultato“, džiaugiasi Povilas.

Naujas gyvenimas

Skaityti straipsnį “Sulieknėjimo istorija” »